Apply for a job

Пътуване до тук

Нашият адрес е:

Hugh Lowe Farms
Barons Place
Mereworth
Maidstone
Kent ME18 5NF

Ние се намираме в Seven Mile Lane (B2016), близо до M25 и M26 магистрали, покрай Junction 2.
Най-близките гари до нас са West Malling и Borough Green , и двете от които са основните станции линия по линията от London Victoria.

Моля пристигайте във фермата в светлата част на деня.

Моля, вижте нашата страница за контакт, за пълният ни адрес, и ако имате нужда от допълнителна насоки, обадете се в офиса на 01622-812229.

За повече информация за разписанията на влаковете и автобусите, моля посетете следните сайтове:
www.thetrainline.co.uk
www.nationalexpress.co.uk

 

 

Mereworth и района

Mereworth Kent се намира в красивата историческа „градина” на Англия. Областния град Мейдстоун е на 20 минути с автобус,около нас е най- стария балнеоложки град Роял Тънбридж, а градът Уелс Тонбридж е известен със средновековния си замък.

Лондон е само на 45 минути път с влак от близкия град West Malling, който има редовен железопътен превоз. West Malling има множество магазини, добри барове и ресторанти.

Ние сме също така сме в близост до редица супермаркети - ASDA и Waitrose се намират в съседото Kings Hill/ село само на 30 минути пеша от Баронс къмпинга/.

Mereworth има селска кръчма, а в съседното село West Peckham има микро - пивоварна и е китно зелено селце, където се играе крикет се през лятото.

Mereworth участва в селското стопанство още от времето на Римската империя и е бил някога лозарския район. Сега е символ на ягодови и малинни култури.

За повече информация за района, моля посетете www.visitkent.co.uk.