Apply for a job

HLF și TU

Munca

Aceasta este o fermă de fructe moi, căpșuni, zmeură și culturi de mure, sunt în mod normal culese între aprilie și noiembrie. Pe tot parcursul anului, suntem ocupati de creștere și monitorizarea culturilor, menținerea și susținerea exploatațiilor noastre agricole.

Munca agricolă este o muncă grea, dar plină de satisfacții! O mare parte din munca la fermă este în echipe sau grupuri, și toate sarcinile implica munca manuala, inclusiv de ridicare, îndoire și răsucire. Lucrătorii trebuie să fie în formă, apti de munca si clinici sanatosi.

Tipul de lucru include:

Noi vă vom oferi instruire pentru a începe lucrul și liderii de echipă sunt mereu în jurul vostru pentru a vă ajuta să reusiti. Cea mai aglomerata perioada la fermă este între mai și august, unde avem până la 450 de angajați sezonieri, dar noi angajam oameni pentru munca non-recolta pe tot parcursul anului.

Inainte de sosirea la fema toata lumea primește scrisoarea noastră de bun venit, care oferă mai multe informații despre ferma, condițiile de muncă, disponibile pe site-ul de cazare și o listă de lucruri personale importante necesare pentru a le aduce la ferma.


"Am venit pentru prima oara la Hugh Lowe Farms în vara anului 2005 și am continuat să ma reintorc in fiecare an de atunci. Lucru la fermă este greu și trebuie să fi dornic de a învăța pentru a vă merge bine, dar a meritat, după cum puteți câștiga bani buni într-o perioadă scurtă de timp, ceea ce pentru mine, ca un elev atunci, a fost foarte important.
Munca la Hugh Lowe Farms mi-a permis să călătoreasc în multe țări (Egipt, Franța, Spania, Italia, Turcia, etc), pentru a-mi termina studiile înapoi acasă, pentru a studia în străinătate, pentru a învăța lucruri noi (QC, salarizare, resurse umane etc.), pentru a cumpăra primul meu laptop, aparat foto și o mașină. Și cel mai important am întâlnit o mulțime de oameni mari din diferite țări, la ferma care au devenit prietenii mei dragi.

Inutil să spun că cele mai bune sunt toate aceste activități sociale se întâmplă la locuri de campare - grătare, petreceri aniversare, discoteci. Munca este grea, dar fiecare week-end și banii câștigați va va face să vă doriți să va întoarceti an de an!" ” Zane

 

 

Esential

Ca unul dintre lucrătorii noștri temporari de sezon, vrem să aveți o experiență productivă și plăcută la fermă. Ne străduim să va plătim tarife competitive de salarizare și de a va oferi de lucru din belsug.

Multe locuri de muncă, inclusiv culesul, sunt plătite diferit. Acest lucru înseamnă că cu cat culegi mai mult, cu atât mai mult puteți câștiga. Culegătorii buni vor câștiga mult mai mult decât salariul minim pe economie.

La culesul de căpșuni, zmeură sau mure, veti avea un numar de kilograme pe ora de cules. Numărul de kilograme direcționate va depinde de densitatea culturii, vreme și anotimp.

Cum fructele trebuie să fie culese în răcoarea zilei, lucrările vor începe de multe ori de la ora 5.
În mod normal, se va lucra cinci sau șase zile pe săptămână, dar din cauza vremii, calendarul culegerea culturilor, munca si cererea clientului nu poate fi indeplinit

 

 

Facilități și recreere

Avem trei locuri de campare în funcțiune pe tot parcursul sezonului de la Hugh Lowe Farms variind de 45 - 300 de persoane. Fiecare are un manager de camp, care este acolo pentru a vă ajuta sa va instalati și este primul punct de contact în cazul în care aveți o problemă. Toate taberele noastre constau din cabine temporare portabile, bunkhouses și clădiri transformate cu dormitoare comune pentru 2 - 4 persoane. Acestea toate sunt în principal doar pentru dormit, unele dintre ele contin echipamente de gătit. În caz contrar, duș și toaletă, bucătării și spalatoare, toate sunt comunale și împărtășite de cei care stau în tabără. Bucătăriile sunt dotate cu plite pentru gatit, pentru a pregăti propriile mese, iar facilitățile de spălătorie au mașini care funcționează cu monede.

Avem, de asemenea, facilități de recreere pe fiecare camping, cu camere comune, dotate cu televizoare și diverse alte echipamente. Avem o cameră mare de jocuri situata in Barons Place,echipata corespunzator,tennis de masa și mese de biliard, dar acesta este disponibila pentru a le utiliza pentru toata lumea aflata in camp. Această cameră este folosita adeseori pentru petreceri și discoteca. Noi avem acces WiFi disponibil pentru persoanele care aduc laptop-uri.

Nu încurajăm muncitorii pentru asi aduce masinile personale caci locurile de parcare sunt foarte limitate. Numai masini cu acordul prealabil pot fi parcate in parcarea campusului.


În fiecare an, avem o serie de evenimente sociale care au fost foarte populare, variind de la BBQ la discoteci și celebrul "HLF Big Bash" cu muzica live cu trupe locale, la sfârșitul lunii
iulie.

În acest an am avut două echipe care au participat la concursul de tras de sfoara local din
sat și echipa noastră a câștigat Cupa! Asemenea, vom organiza excursii la punctele de
interes, cel mai popular fiind Thorpe Park.

În cazul în care cazarea este disponibilă și ați ales să rămâneti la fermă veți avea nevoie de:
Un sac de dormit, un cearceaf și o pernă, haine de lucru pentru vreme caldă, rece și umeda, cizme de cauciuc, pantofi de lucru adecvati, prosoape, vase de gătit, farfurii si tacamuri.

 

 

Ce trebuie sa faci sa lucrezi pentru noi?

Noi uram bun venit cetățenilor din țările membre UE și țările Commonwealth-ului (sub rezerva permis de munca / viza numai titularilor). Vă rugăm să completați formularul online de mai jos și apoi faceți clic pe butonul Submit. Vă vom contacta apoi. AAplică on-line.

Schema muncitorilor szonieri in agricultura (SAWS) licentiata de UK HOME OFFICE,este acum inchisa. Din iauarie 2014, toti potentiali muncitori europeni,inclusiv romani si bulgari, pot aplica direct la ferma.va rugam completati formularul on line de mai jos si apasati butonul submit. va vom contacta noi. AAplică on-line.

Alternativ,puteti aplica prin intermediul agentiilor licentiate:

HOPS Labour Solutions: http://www.hopslaboursolutions.com/

Daca aplicati prin intermediul unei agentii licentiate,informatii ca doriti sa lucrati pentru HUGH LOWE FARMS si va rugam de asemenea sa ne trimiteti un e~mail, sa ne informati.

Acceptam cereri pentru urmatoarele sezoane de recoltare de lucru din octombrie anul anterior.

 

 

Sănătate și siguranță

Hugh Lowe Farms Ltd se angajează să ofere un mediu sigur și sănătos pentru toți lucrătorii și vizitatorii Fermei.

Comitetul de Sănătate și Securitate se intruneste lunar si este responsabil pentru revizuirea, actualizarea și implementarea de sănătate și reguli desiguranță și asigurarea ca angajații primesc o instruire corespunzătoare pentru mașinile / sarcinile pe care le operează.

Managerii și șefii de echipă sunt responsabili pentru respectarea normelor de securitate si sanatate angajaatilor care lucrează direct pentru ei. Toți angajații și contractorii primesc copii ale regulilor sănătății și siguranței plus actualizări și sunt responsabili pentru ei personal.

 

 

Cum pastram legatura?

Mulți dintre oamenii noștri ajung prieteni pe viață sau mai mult. Deci, ne-am creat un grup pe Facebook pentru Hugh Lowe Farms, oamenii să rămână în contact unii cu alții și să împărtășească fotografii și amintiri din anii petrecut aici, în tinutul Kent și viața înapoi acasă.

Vă rugăm să NU utilizați acest lucru pentru orice alt scop decât să se conecteze la prieteni - acesta este un grup închis, astfel încât, dacă acesta este folosit pentru orice alt scop, vom fi obligați să vă oprim accesul la reteaua noastra.

Deci, vă rugăm să folosiți site-ul - vă doresc tot binele pentru viitor și, dacă doriți sa reveniti va asteptam cu placere.

Alăturați-vă grupului nostru de pe Facebook