Apply for a job

Călătorind Aici

Adresa Fermei este:

Hugh Lowe Farms
Barons Place
Mereworth
Maidstone
Kent ME18 5NF

Suntem situati pe Seven Mile Lane (B2016), în apropiere de autostrazile M25 și M26.
Cele mai apropiate stații de tren sunt West Malling și Borough Green, ambele sunt stații de linii principale de la Londra Victoria.

Vă rugăm să ajungeți la fermă în timpul zilei.

Vă rugăm să consultați pagina noastra de contact pentru adresa noastră completă, iar în cazul în care aveți nevoie de orice direcții suplimentare vă rugăm să sunați la Biroul nostru la numarul de telefon 01622812229.

Alternativ, vizitați următoarele site-uri:
www.thetrainline.co.uk
www.nationalexpress.co.uk

 

 

Mereworth și împrejurimi

Mereworth, Kent este situat în frumoasa și istoricaGradina Angliei. Resedinta de judet este orasul Maidstone situat la 20 minute de mers cu autobuzul, așa cum este vechiul oraș balnear din Royal Tunbridge Wells si Tonbridge cu castelul medieval.

Londra este la doar 45 minute de mers cu trenul de orașul West Malling, care are un serviciu feroviar regulat în apropiere. West Malling are o serie de magazine, baruri și restaurante bune.

Suntem, de asemenea, aproape de o serie de supermarket-uri - ASDA si Waitrose sunt situate in apropiere, Kings Hill, doar 30 de minute de mers pe jos de la Barons Place Camping.

Mereworth are un pub in sat și in vecinatate satul West Peckham are un micro-fabrică de bere și are amenajat un parc unde se joaca cricket pe impul verii.

Mereworth a fost implicat în agricultură, inca dinainte de epoca romană și a fost odată o zonă viticolă. Acum este faimos pentru culturile de căpșuni și zmeură.

Pentru mai multe informații cu privire la zona va rugam sa vizitati www.visitkent.co.uk.